30.000+

Affiliates aangesloten bij Daisycon

1.500+

Affiliate programma's beschikbaar

Vanuit 6+ landen

Internationaal actief

wat is affiliate marketing

Affiliate marketing Daisycon

Maak van jouw online bereik een verdienmodel.

Of je nu een website of blog hebt met trouwe bezoekers, een social media  account met veel volgers of een e-mail bestand voor nieuwsbrieven. Met Daisycon maak je van jouw online bereik een verdienmodel.

Met affiliate marketing promoot je de adverteerders in  het netwerk van Daisycon. Met elke conversie naar bijvoorbeeld een verkoop een product of dienst ontvang je een vergoeding.

Daisycon Unique Selling Points

daisycon-unique-selling-points

Slimme innovaties

Aan de lopende band biedt Daisycon nieuwe oplossingen die jouw promoties efficiënter én effectiever maken.
daisycon-unique-selling-points

Volledig aanbod campagnes

Er zijn campagnes te promoten in alle denkbare branches en sectoren, binnen Daisycon Channels genoemd. Van telecom en energie tot reizen en fashion. Altijd iets om jouw doelgroep optimaal mee te bedienen.
daisycon-unique-selling-points

Snelle uitbetaling

Kies voor de snelle maandelijkse uitbetaling en profiteer van onze unieke voorschotregeling. Uitbetaling is ook mogelijk via PayPal.
daisycon-unique-selling-points

Intuïtief online platform

Het online platform, MyDaisycon, biedt je uitgebreide statistieken en goede zoekfuncties om geschikte campagnes en promotiemateriaal te vinden. Je navigeert intuïtief door alle data heen.

daisycon-unique-selling-points

Tijdelijke acties voor hogere omzet en conversie

Door het jaar heen actieperioden waarin zowel de conversie als de vergoeding hoger liggen dan normaal. Een echte win-win dus. Denk aan November Energiemaand voor energiecontracten, zorgverzekeringen in december, last-minute vakanties en de laatste mode wanneer het zomerseizoen start.
daisycon-unique-selling-points

Online vergelijkers in een handomdraai

Ruim aanbod van online vergelijkers beschikbaar die je in een handomdraai op je website implementeert. De vergelijkers zijn naar eigen inzicht te configureren en naar het actueel houden van de aanbiedingen heb je geen omkijken: dat wordt automatisch voor je gedaan.

Stappenplan aanmelden bij Daisycon

Stap 1: Kies je affiliate medium

Bedenk of je wilt beginnen met affiliate marketing met de inzet van social media, e-mail marketing of met een eigen website, zodat je dit kunt opgeven bij je aanmelding. 

Stap 2: Maak je account aan

Je kunt je aanmelden als particulier of als ondernemer (geregistreerd bij de KVK). Aanmelden bij Daisycon is gratis. Vul je naam, e-mail adres en wachtwoord in voor het aanmaken van een account.

Stap 3: De bevestigingsmail

Je ontvangt een bevestigingsmail met link. Klik op de link om je aanmelding te bevestigen.

Stap 4: Account compleet maken

Je vult hier persoonlijke of zakelijke gegevens verder in en deelt ook jouw medium. Bijvoorbeeld je social media account, e-mail marketing medium of je een eigen website. Via deze link meer informatie over de keuze voor een medium. Als je je account compleet hebt gemaakt zal Daisycon je aanmelding keuren.

Stap 5: Verifieer je website

Heb je gekozen voor een website als medium, dan moet deze worden gekoppeld met Daisycon. Dit zodat Daisycon weet dat jij de rechtmatige eigenaar bent van de website. Hiervoor zijn verschillende manieren:

- Verifiëren via een bestand;

- Verifiëren via DNS of;

- Verifiëren via een metatag op je website

- Op een andere manier verifiëren samen met Daisycon

Via deze link meer informatie.

Stap 6: Meld je aan bij de adverteerders

Nu je account is goedgekeurd en compleet is kun je je aanmelden bij de adverteerders wiens producten of diensten je graag wilt promoten.

Klaar voor de start?

Daisycon commissie voorbeelden

e-boekhouden-nl

e-Boekhouden.nl via Daisycon

 • Boekhouden en factureren op een manier die je begrijpt!
 • e-Boekhouden.nl is een online boekhoudprogramma waarmee iedere ondernemer, accountant, vereniging of stichting een professionele administratie kan voeren. Kortom, iedereen die te maken krijgt met het voeren van een boekhouding, kan aan de slag met e-Boekhouden.nl!  
 • e-Boekhouden.nl biedt de beste kwaliteit voor de best concurrerende prijs en staat nooit stil.
 • Commissie: €25,00 per sales via het gratis proefaccount.
koffiestore-nl

Koffiestore.nl via Daisycon

 • Koffiestore, voorheen Koffiestuff is al jaren het adres voor de lekkerste koffie in het Gooi.
 • Koffiestore heeft een breed assortiment aan Italiaanse koffiebonen, van Bazzara, Bravi, Danesi tot vers gemalen bonen van Caffè Coronel.
 • Daarnaast heeft Koffiestore alle producten in huis om de koffiemachines van Jura, WMF en Sanrema in topconditie te houden.
 • Dagelijks voor 17.00 uur besteld, morgen in huis in Nederland en België.
 • Commissie: 3.25% per sales voor koffiemachines, 6.50% per sales voor standaard artikelen.
computerzaak-nl-1

Computerzaak.nl via Daisycon

 • Computerzaak.nl is klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers.
 • Vanuit de webshop en fysieke winkels van Computerzaak.nl in Hoogeveen en Zwolle verkopen zij betrouwbare gebruikte (refurbished) en nieuwe computers en laptops tegen scherpe prijzen én met uitstekende service.
 • Waarom nieuw als er ook een gebruikt goed alternatief is.
 • Commissie: 8% per sales.
Hoe werkt affiliate marketing eigenlijk?


daisycon-chrome-extension

Daisycon Chrome extension voor deeplinks

De Daisycon Chrome extension maakt jouw leven als affiliate veel makkelijker.

Met de Daisycon Chrome extension, ook wel Chrome plugin, wordt een button toegevoegd aan je Chrome toolbar waarmee je deeplinks kunt maken. Als je op de website komt van één van de adverteerders die is aangesloten bij Daisycon en je klikt op de button, dan ontdek je alle mogelijkheden voor affiliate marketing bij deze adverteerder. Je kunt de extension dus ook gebruiken om te ontdekken of een bedrijf als adverteerder gebruik maakt van de dienstverlening van Daisycon.

Klaar voor de start?